receptyzraje.infoblog.czPřes 1000 receptů

Pstruh na houbách v alobalu

Publikováno 28.06.2018 v 14:05 v kategorii Ryby a mořské plody, přečteno: 2x

Suroviny:4 pstruzi, 1 cibulka, 200 g hub, pepř, lžíce zelené petrželky, 100 g másla, sůl, alobal

Příprava:Pstruhy dobře očistíme, posolíme a necháme odstát. Houby očistíme, omyjeme, nakrájíme na plátky a podusímena másle s cibulkou. Během dušení posolíme, opepříme a nakonec přidáme posekanou petrželku.Touto nádivkou naplníme připravené pstruhy.Pak je natřeme rozpuštěným máslem po obou stranách, vložíme do vymazaného alobalu, době uzavřeme a položíme na mřížku do dobře vyhřáté trouby.Pečeme 20 minut. Podáváme s bramborovou kaší a okurkovým salátem.

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?