Recepty z rájePřes 1000 receptů

Bažant s houbovou nádivkou

Publikováno 11.09.2018 v 10:16 v kategorii Zvěřina, přečteno: 27x

Ingredience: bažant, 100g slanina, máslo, 2 rohlíky, 50g másla, 1 cibule, 2 vejce, mléko, asi 150g hub, zelená petrželka, pepř, strouhanka, vývar (zeleninový bujón)

Příprava:příprava nádivky: rohlíky namočíme do mléka a rozmačkáme. Na másle osmažíme nasekanou cibuli, přidáme drobně krájené houby a podusíme. Vychladlé přimícháme k rohlíkům, přidáme vejce, sekanou petrželku, osolíme, opepříme a zahustíme strouhankou. Bažanta osolíme uvnitř i zvenku, naplníme nádivku, otvory zašijeme. Celého bažanta obalíme plátky slaniny, kterou upevníme nití. V troubě pečeme do červena, podle potřeby podléváme vývarem.

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?