Bažantí prsa s hruškami
Publikováno 11.09.2018 v 10:18 v kategorii Zvěřina, přečteno: 25x
Ingredience: 4 ks bažantích prsou, 40 g šunky, 2 hrušky, půl lžičky divokého koření, hladká mouka, 2 lžíce oleje, lžíce másla, 100 g hroznového vína, 60 g jeřabin, 2 lžíce bílého vína, sůl, pepř, olej
Příprava:Bažanta naložíme, osolíme, opepříme a okořeníme podle chuti. Prsa naplníme plátky oloupané hrušky a šunkou a obalíme v mouce. Zprudka opečeme na směsi oleje a másla dokud není maso měkké. Pak přidáme rozpůlené hrozny vína a plátky oloupané hrušky, zastříkneme vínem, prohřejeme a podáváme.
Komentáře
Celkem 0 komentářů