Recepty z rájePřes 1000 receptů

Berlínská játra

Publikováno 12.06.2018 v 13:13 v kategorii Kuřecí, přečteno: 23x

Ingredience: 300 g vepřových jater, 1 jablko, 1 malá cibule, podle chuti sůl a pepř, 2 lžíce oleje, 100 ml bílého vína, 1 lžička másla, 1 lžička hladké mouky

Postup: Játra nakrájíme na plátky, naklepeme a opepříme. Jablko nakrájíme na plátky a odstraníme jádřince. V pánvi na oleji játra prudce z obou stran opečeme, pak zmírníme teplotu a játra pomalu po obou stranách dopékáme. Poté je vyjmeme, osolíme a necháme v teple. V pánvi orestujeme plátky cibule a podlijeme vínem. Přidáme plátky jablka a spolu podusíme. Měkká jablka dáme na játra. Utřeme máslo a mouku, přidáme do pánve, rozmícháme a krátce povaříme.

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?