Recepty z rájePřes 1000 receptů

Bramborový nákyp s masem

Publikováno 11.06.2018 v 12:39 v kategorii Brambory, přečteno: 22x

Ingredience: hovězí maso 500 g, pepř černý mletý ½ ČL, olej řepkový 2 PL, sůl 1 ČL, cibule červená 200 g, paprika červená 125 g, rajčata sterilizované 150 g, sýr Eidam 100 g

Postup: Maso omyjeme, nakrájíme na nudličky a opepříme. Promícháme a vložíme do pekáče potřeného olejem. Osolíme. Očistíme cibuli, nakrájíme ji na kolečka a rozdělíme. Rozložíme ji na maso. Zakryjeme a vložíme do vyhřáté trouby. 30 minut pečeme. Očištěnou, nakrájenou papriku a rajčata rozložíme na předpečené maso. Očistíme a umyjeme brambory a nakrájíme je na kolečka. Polovinu brambor zamícháme do masa se zeleninou. Druhou polovinu brambor rozložíme na směs. Osolíme, zakryjeme a pečeme asi 45 minut. Sýr nastrouháme nahrubo a posypeme jím brambory. Necháme krátce v troubě roztéct.

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?