Bramborový salát vojenský špekáčkový
Publikováno 11.06.2018 v 08:52 v kategorii Saláty, přečteno: 59x
Suroviny: 350 g špekáčků, 350 g vařených brambor, 150 g sladkokyselých okurek, 100 g cibule, 100 ml vývaru z kostky, 1/8 l octa, 2 lžíce oleje, lžička obyčejné hořčice, sůl, mletý černý pepř
Postup: Oloupané špekáčky, nakrájíme na tenká kolečka, promícháme s cibulí na kostičky, zalijeme polovičkou octa a postavíme na hodinu do chladničky. Čerstvě uvařené brambory oloupeme a na kolečka nakrájené, ještě teplé, polijeme horkým vývarem z masoxu. Do vychladlých brambor přidáme na tenká kolečka nakrájené okurky a marinované špekáčky s cibulí. V hrníčku si rozmícháme hořčici se zbylým octem, přidáme sůl, pepř a olej, dobře zamícháme a salát tímto polijeme a promícháme.
Komentáře
Celkem 0 komentářů