Recepty z rájePřes 1000 receptů

Bramborový salát vojenský špekáčkový

Publikováno 11.06.2018 v 08:52 v kategorii Saláty, přečteno: 59x

Suroviny: 350 g špekáčků, 350 g vařených brambor, 150 g sladkokyselých okurek, 100 g cibule, 100 ml vývaru z kostky, 1/8 l octa, 2 lžíce oleje, lžička obyčejné hořčice, sůl, mletý černý pepř

Postup: Oloupané špekáčky, nakrájíme na tenká kolečka, promícháme s cibulí na kostičky, zalijeme polovičkou octa a postavíme na hodinu do chladničky. Čerstvě uvařené brambory oloupeme a na kolečka nakrájené, ještě teplé, polijeme horkým vývarem z masoxu. Do vychladlých brambor přidáme na tenká kolečka nakrájené okurky a marinované špekáčky s cibulí. V hrníčku si rozmícháme hořčici se zbylým octem, přidáme sůl, pepř a olej, dobře zamícháme a salát tímto polijeme a promícháme.

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?