Brambory s bylinkovým dipem
Publikováno 11.06.2018 v 12:35 v kategorii Brambory, přečteno: 25x
Ingredience: 8 brambor, 4 lžíce oleje, trocha soli a kmínu, 100 g anglické slaniny, 200 g zakysané smetany, 100 g strouhaného sýra, 1 hrst čerstvých najemno nasekaných bylinek, 1 plechovka sterilované kukuřice s hráškem, špetka pepře a chilli koření
Postup:Brambory oškrábeme a rozkrájíme na osminy. Promícháme je s olejem, posypeme solí a kmínem a pečeme při 200 ºC přibližně 25 minut. Slaninu nakrájíme na malé kousky a opražíme ji na suché pánvi. Chvíli necháme vystydnout a zatím připravíme dip. Zakysanou smetanu smícháme se strouhaným sýrem, přidáme bylinky, okapanou kukuřici s hráškem, dochutíme solí, pepřem, chilli kořením a vše dobře promícháme
Komentáře
Celkem 0 komentářů