Brambory s klobáskou a hráškem
Publikováno 11.06.2018 v 12:34 v kategorii Brambory, přečteno: 25x
Ingredience: 400g oblíbené klobásy, 3 lžíce oleje, 600g malých brambor - stejně velkých, 250 ml vody, 1 ks větší cibule, 2 špetky soli, 2 špetky mletého černého pepře, 200g hrášku – čerstvý nebo mražený
Postup přípravy: Oloupanou cibuli nakrájejte na silnější plátky. Klobásky nakrájejte na kousky a orestujte je spolu s cibulí na oleji. Brambory důkladně omyjte a přidejte je ke klobáskám, podle chuti osolte, opepřete. Vše zalijte 250 ml vody a přikryté duste, až brambory změknou. Před dovařením přidejte k bramborám hrášek.
Komentáře
Celkem 0 komentářů