CAVATAPPI S KOUSKY TUŇÁKA A ZELENINOU
Publikováno 12.06.2018 v 07:25 v kategorii Těstoviny, přečteno: 27x
Suroviny:800g těstovin Cavatappi, 1 velká konzerva tuňáka - ideálně celé kousky, 2 středně velké cukety, 1 velká červená paprika, 2 střední cibule, 4 lžíce rajčatového protlaku, olivový olej, bazalka, pepř, sůl
Postup:Připravíte si omáčku. Cibuli nakrájenou na půlkolečka i papriku na tenké proužky restujete v pánvi na olivovém oleji asi 5 minut, než zelenina krásně zezlátne a lehce změkne. Pak přidáte rajčatový protlak a opět chvíli restujete. Cuketu omyjete, neloupete, jen, je-li příliš velká, vykrájíte z ní zevnitř semínka. Poté ji nakrájíte na malé kostičky a přidáte na pánev k zelenině. Nakonec do omáčky dodáte tuňáka, aby se prohřál, jednu naběračku vody z těstovin, dochutíte solí, pepřem a čerstvou bazalkou nasekanou na větší kousky. Nakonec uvařené těstoviny smícháte s omáčkou.
Komentáře
Celkem 0 komentářů