Recepty z rájePřes 1000 receptů

CAVATAPPI S KOUSKY TUŇÁKA A ZELENINOU

Publikováno 12.06.2018 v 07:25 v kategorii Těstoviny, přečteno: 27x

Suroviny:800g těstovin Cavatappi, 1 velká konzerva tuňáka - ideálně celé kousky, 2 středně velké cukety, 1 velká červená paprika, 2 střední cibule, 4 lžíce rajčatového protlaku, olivový olej, bazalka, pepř, sůl

Postup:Připravíte si omáčku. Cibuli nakrájenou na půlkolečka i papriku na tenké proužky restujete v pánvi na olivovém oleji asi 5 minut, než zelenina krásně zezlátne a lehce změkne. Pak přidáte rajčatový protlak a opět chvíli restujete. Cuketu omyjete, neloupete, jen, je-li příliš velká, vykrájíte z ní zevnitř semínka. Poté ji nakrájíte na malé kostičky a přidáte na pánev k zelenině. Nakonec do omáčky dodáte tuňáka, aby se prohřál, jednu naběračku vody z těstovin, dochutíte solí, pepřem a čerstvou bazalkou nasekanou na větší kousky. Nakonec uvařené těstoviny smícháte s omáčkou.

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?