Čertova omáčka
Publikováno 11.07.2018 v 08:42 v kategorii Omáčky, přečteno: 36x
Suroviny:300-400g hub, 1 lžíce másla, 150ml smetany na vaření, 1 lžíce plnotučné hořčice, 1 lžíce kečupu, 1 lžíce sójové omáčky, 1 lžíce citronové šťávy, 1 lžička chilli pasty, 1 červená kapie, troška muškátového oříšku, sůl a pepř dle chuti
Postup:Nakrájené houby podusíme na másle asi 10 minut. Ze smetany, hořčice, kečupu, sójové omáčky, citronové šťávy a chilli pasty umícháme omáčku, kterou zalijeme houby. Přidáme nakrájenou kapii, nastrouhaný muškátový oříšek, osolíme a opepříme. Vše pořádně provaříme.
Komentáře
Celkem 0 komentářů