Chalupářský letní pekáč
Publikováno 15.06.2018 v 08:18 v kategorii Vepřové, přečteno: 19x
Potřebujeme:1 kg vepřového plecka (libového bůčku), 2 klobásy dle chuti, 2-3 cibule, 4 stroužky česneku, grilovací koření, drcený kmín, sůl, sádlo, zelenina - 1 cuketa, červená a žlutá paprika, 4 rajčata, 100 g strouhaného sýra
Postup: Maso nakrájíme na kostky, osolíme a osmahneme na rozpáleném sádle. Přidáme na kolečka nakrájenou klobásu, cibuli a plátky česneku. Podlijeme vodou a asi jednu hodinu pečeme v troubě. K měkkému masu poté přidáme nakrájenou zeleninu (cuketu, papriky a rajčata), ochutíme grilovacím kořením, kmínem a zasypeme strouhaným sýrem. Dopékáme, až se sýr roztaví.
Komentáře
Celkem 0 komentářů