Choucroute z krůtího masa
Publikováno 24.09.2018 v 14:29 v kategorii Krůtí, přečteno: 28x
Ingredience: 1 kg krůtího stehna bez kosti,100 g klobásy nebo klobásových párků,100 g slaniny,5 hrušek,5 stonků řapíkatého celeru,1 lžička hřebíčku,12 lžiček kmínu,4 bobkové listy,5 kuliček nového koření,10 kuliček celého pepře,300 ml bílého vína,300 g malých brambor, sůl
Postup: Maso nakrájíme na kostky, slaninu na kostičky, klobásy na kolečka. Hrušky nakrájíme společně s řapíkatým celerem na nudličky. V míse vše smícháme s kořením, půlkami brambor, solí a vínem. Vložíme do pekáče a pečeme hodinu až hodinu a půl při 160 °C, během pečení promícháme.
Komentáře
Celkem 0 komentářů