Cibulačka s pancettou
Publikováno 10.09.2018 v 07:06 v kategorii Polévky, přečteno: 19x
Ingredience:120 g pancetty či anglické slaniny,2 lžíce olivového oleje a lžíci másla, 750 g cibule, 1 lžíce třtinového cukru, 1 litr zeleninového vývaru,sůl a pepř,oregano, 1 vejce, chlebové krutony a oregano
Postup: 120 g pancetty či anglické slaniny nahrubo nakrájejte a zahřívejte v hrnci. Po chvíli přidejte 2 lžíce olivového oleje a lžíci másla a osmahněte 750 g cibule, na kolečka, lžíci třtinového cukru a opékejte. Za občasného míchání duste 20 minut, pak přilijte 1 litr zeleninového vývaru, osolte a opepřete, vmíchejte oregano a prošlehané vejce. Zdobte oreganem a chlebovými krutony.
Komentáře
Celkem 0 komentářů