Cibulové kotlety s hořčicovým krémem
Publikováno 15.06.2018 v 08:25 v kategorii Vepřové, přečteno: 26x
Ingredience: 4 vepřové kotlety, sůl, mletý pepř, dijonská hořčice, 4 středně velké cibule, 2 stroužky česneku, 4 lžíce oleje
Hořčicový krém: 150g kysané smetany, 2 lžičky dijonské hořčice, sůl, kari koření
Postup:Kotlety opláchneme, osušíme, poprášíme solí a pepřem. Potřeme dijonskou hořčicí. Cibule oloupeme, nakrájíme na drobno, rozdělíme na kotlety, přitiskneme a dáme na plech potřený olejem a pečeme v předehřáté troubě při 220-250C asi 30 minut.
Krém: smetanu smícháme s hořčicí, solí a kari kořením a podáváme ke kotletám.
Komentáře
Celkem 0 komentářů