receptyzraje.infoblog.czPřes 1000 receptů

Čína z čerstvého zelí

Publikováno 28.06.2018 v 10:27 v kategorii Kuřecí, přečteno: 2x

Suroviny: Kuřecí prsa (může být i sójové nebo vepřové), mražená zelenina, 1/4 čerstvého zelí, olej, cibule, česnek, sojová a vorčestrová omáčka, pepř, mletá paprika, sůl, majoránka, k tomu jakékoliv koření, rajčatový protlak nebo kapiová pomazánka

Příprava:Nejprve si připravíme marinádu, kterou použijemena kterékoliv maso, jestli je to kuřecí nebo sójové. Sestává z oleje, sójové a vorčestrovej omáčky, pepře, mleté ​​papriky a majoránky nebo jiného koření které máte rádi.Necháme odstát alespoň 5 hodin, nic se nestane, pokud bude masov marinádě i celou noc.Namarinované maso dáme na pánev a mírně opečeme, cibuli přidáme později, aby se nám během pražení masa nespálila, dále přidáme mraženou zeleninu v jakékoliv kombinaci, podlijeme vodou a dusíme na mírném ohni, dokud se voda téměř neodpaří, pak přidáme protlak nebo kapiovou pomazánku a necháme ještě chvíli cca 5 min. dusit, těsně před koncem přidáme na tenké nudličky nakrájené zelí(Je jedno jestli je bílé nebo červené), přikryjeme a necháme ještě na mírném ohni dusit 3-5 minut, zelí nemícháme. Pak odstavíme a necháme tak asi 10 - 15 minut, zatím si uvaříme přílohu (rýži nebo opékané brambory).Těsně před podáváním vše spolu smícháme, zelí musí být křupavé.Při použití sójového masa používáme na zalévání vodu,v níž se maso vařilo.

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?