Čínské kuře s paprikou
Publikováno 12.06.2018 v 13:10 v kategorii Kuřecí, přečteno: 27x
Ingredience: 150 g kuřecího masa, 1 bílek, půl lžičky solamylu rozmíchaného v půl lžičce vody, 1 střední cibule, 2-3 kapie, olej na opékání, mleté chilli koření
Omáčka: 1 lžíce sójové omáčky, trocha soli, trocha cukru, 1/2 lžičky solamylu, 1/2 lžičky vody
Postup přípravy: Maso nakrájíme na kostky a promícháme se směsí kterou připravíme z 1 bílku, 1/2 lžičky solamylu a 1/2 lžičky vody. Necháme 1/2 hodiny stát. Papriky zbavíme jadérek, nakrájíme na kostky a opečeme na rozpáleném oleji do poloměkka (2-3 min.). Pak je vyjmeme a vložíme na misku, na níž budeme jídlo podávat. Na pánvi prudce rozpálíme lžíci oleje. Zmírníme oheň, nasypeme maso, opékáme jej, dokud rovnoměrně nezhnědne a hotové přidáme k paprikám.
Komentáře
Celkem 0 komentářů