CRESTE DI GALLO S KUŘECÍM MASEM, BROKOLICÍ A MASCARPONE
Publikováno 12.06.2018 v 07:24 v kategorii Těstoviny, přečteno: 25x
Suroviny: 1 mascarpone, 600 g těstovin Creste di Gallo, sůl, černý pepř, 1 menší brokolice, 1 střední cibule, 5 stroužků česneku, 3 lžíce olivového oleje, 400 g kuřecích prsou, 100 ml drůbežího vývaru, svazek čerstvé bazalky, 50 g kešu, parmazán
Postup: Brokolici rozdělíte na růžičky a dáte vařit v osolené vroucí vodě 3-4 minuty. Poté zcedíte. Vychladlé nakrájíte na menší kousky. Cibuli nakrájíte najemno, česnek na plátky. Restujete na pánvi na rozehřátém oleji. Kuřecí prsa nakrájíte na kostičky a přidáte k cibuli a česneku. Opepříte, osolíte. Dobře orestujete. Podlijete vývarem a krátce dusíte. Poté přidáte mascarpone, které necháte rozpustit. Uvařené těstovin smícháte s omáčkou a podáváte zdobené nastrouhaným parmazánem.
Komentáře
Celkem 0 komentářů