Ďábelská vepřová směs v bramboráku
Publikováno 15.06.2018 v 08:22 v kategorii Vepřové, přečteno: 25x
Suroviny: 200 g vepřové plece, 1 cibule. 1 syrová paprika, 4 stroužky česneku, 5 g chilli, 40 g pórku, sójová omáčka, worcesterská omáčka, 0,02 l červeného vína, Solamyl, 3 velké brambory, hladká mouka, majoránka, 1 vejce, Sůl, pepř, olej
Postup: Brambory oloupeme, nastrouháme, přidáme mouku, majoránku, vejce, sůl, pepř a rozetřený česnek. Vše promícháme a z připraveného těsta na pánvičce upečeme bramborák. Mezitím si můžeme na druhé pánvičce zprudka opéct na nudličky nakrájené vepřové maso, které jsme předtím obalili v solamylu. Přidáme nahrubo nakrájenou cibuli, papriku, pórek a najemno nakrájený česnek. Vše orestujeme, přidáme sójovou omáčku, worcesterskou omáčku, červené víno a chilli a provaříme. Podle potřeby dochutíme. Hotovou směsí naplníme bramborák. Směs můžete zjemnit smetanou nebo v bramboráku zapéct se sýrem.
Komentáře
Celkem 0 komentářů