Recepty z rájePřes 1000 receptů

Divočák na rozmarýnu

Publikováno 15.06.2018 v 08:49 v kategorii Zvěřina, přečteno: 24x

Ingredience: Ingredience: 600 g zvěřiny, slanina, 8 brambor, 1 střední bulva celeru, ¼ hlávky zelí, červená cibule, sušené brusinky, červené víno, vinný ocet, olej, sůl, rozmarýn, cukr

Příprava: Zvěřinu osolíme, vetřeme do ní rozmarýn, zalijeme červeným vínem, olejem a marinujeme – máme-li čas, klidně 24 hodin. Poté vložíme do pečící nádoby, zalijeme marinádou, poklademe plátky slaniny a pečeme v troubě. Zelí nakrájíme, na oleji zpěníme cibuli, orestujeme zelí, osolíme, podlijeme a dusíme do měkka. Přidáme sušené brusinky předem namočené ve vodě, dochutíme vinným octem a cukrem.

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?