Recepty z rájePřes 1000 receptů

Drůbeží játra s tymiánem

Publikováno 21.07.2018 v 13:00 v kategorii Kuřecí, přečteno: 25x

Suroviny:500g kuřecích jater, 2 lžíce oleje, 2 pórky, mrkev a zelené fazolky dle chuti, 200g čerstvých hříbků, 200ml smetany, 1 lžička tymiánu, mletý pepř a sůl dle potřeby

Postup:Omytá játra orestujeme na oleji, přidáme nakrájený pórek, zelené fazolky a houby. Zalijeme smetanou a dusíme doměkka. Nakonec ochutíme tymiánem, solí a pepřem.

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?