Recepty z rájePřes 1000 receptů

Dušené hovězí po florentinsku

Publikováno 12.06.2018 v 07:29 v kategorii Hovězí, přečteno: 28x

Ingredience: 800g hovězí kližky, 1 cibule, 1 mrkev, 1 řapíkatý celer, 400g loupaných rajčat v plechovce, 2dcl červeného vína Chianti, 2 stroužky česneku, olej extra virgin, pár lístků bazalky, sůl, pepř

Postup: Maso prošpikujeme česnekem, osolíme a opepříme. Nakrájíme zeleninu na základ a orestujeme ji na oleji. Přidáme maso, bazalku, sůl a pepř. Po chvíli restování zalijeme vínem a necháme vyvařit alkohol. Poté přidáme rajčata a vlažnou vodu nebo vývar a na mírném ohni vaříme 3 hodiny. Po uplynulé době omáčku propasírujeme, maso nakrájíme na plátkya polijeme omáčkou.

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?