Dýňové karbanátky
Publikováno 15.06.2018 v 09:42 v kategorii Mleté maso, přečteno: 18x
Ingredience: dýně máslová 450 g, cibule 350 g, maso mleté 570 g, petrželová nať 2 PL, sůl 1 ČL, pepř černý mletý ½ ČL, koření kurkuma 1 PL, mouka hladká 100 g, strouhanka 100 g, vejce slepičí 3 ks, olej slunečnicový 150 ml
Postup:Dýni oloupeme, vydlabeme semínka, dužinu nastrouháme nahrubo.Do nastrouhané dýně přidáme nadrobno nakrájenou cibuli. Do směsi přimícháme mleté maso, nasekanou petrželku, opepříme a osolíme.Zapracujeme mouku, strouhanku a vejce. Všechno spolu pořádně promícháme.Na pánvi smažíme karbanátky 5 minut pod pokličkou, obrátíme a 5 minut smažíme bez pokličky.
Komentáře
Celkem 0 komentářů