Fazole s vepřovým masem
Publikováno 21.09.2018 v 10:40 v kategorii Luštěniny, přečteno: 40x
Ingredience: 300 g fazole (bílé),300 g vepřové maso, 30 ml olej,2 ks cibule, 1 stroužek česnek, 4 plátky slanina, 4 kuličky pepř,Sůl, 2 ks rajče, 200 g klobása, petrželka
Postup:Fazole si přes noc namočíme, druhý den scedíme vodu a v nové uvaříme doměkka.Maso pokrájíme na kousky a opečeme na oleji, přidáme cibuli a prolisovaný česnek. Přidáme fazole a dáme do ohnivzdorného pekáče vyloženého plátky slaniny, osolíme, opepříme, přidáme trochu vody a vaříme asi 100 minut.Před konce přidáme čtvrtky rajčat a kolečka klobásy, zdobíme nasekanou petrželkou a podáváme.
Komentáře
Celkem 0 komentářů