Recepty z rájePřes 1000 receptů

Fazolová pánev s klobásou

Publikováno 15.06.2018 v 14:03 v kategorii Luštěniny, přečteno: 31x

Suroviny: extra panenský olivový olej 2 lžičky, kvalitní klobása 500 g, středně velká mrkev 3 ks, cibule šalotka 2 ks, česnek 2 stroužky, tmavé fazole 2 plechovky, vývar 500 ml, sůl, čerstvě namletý pepř, bílý jogurt k podávání, čerstvá hladkolistá petržel

Postup: V kastrolu rozehřejte olej a asi 8 minut na něm restujte na kolečka nakrájenou klobásu. Vyjměte a nechte stranou. V kastrolu teď asi 4 minuty opékejte na kostičky pokrájenou mrkev a nadrobno nakrájenou šalotku, případně cibuli. Osolte a opepřete, vložte prolisovaný česnek a smažte asi 1 minutu. Přidejte scezené a propláchnuté fazole a vývar a uveďte do varu. Vraťte plátky klobásy a povařte spolu asi 10–12 minut. Podávejte posypané najemno nakrájenou petrželkou, případně s kopečkem jogurtu.

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?