FUNGHETTO S HOUBAMI A SMETANOU
Publikováno 11.06.2018 v 14:56 v kategorii Těstoviny, přečteno: 26x
Postup: 600 g těstovin Funghetto, 1/2 větší cibule, přepuštěné máslo, sladká smetana, 2-3 lžíce strouhaného parmazánu, sůl, bílý pepř, 1 dcl suchého bílého vína
Postup: Houby omyjete ve vodě, necháte okapat, nekrájíte je. Na rozpálenou pánev dáte přepuštěné máslo a začnete restovat cibulku. Přidáte houby a promícháte s cibulkou. Zalijete dobrým bílým vínem a necháte vyvařit alkohol. Poté zmírníte plamen a přilejete smetanu. Po chvíli míchání přidáte ještě 3 lžíce nastrouhaného parmazánu, osolíte, opepříte. Nakonec vše smícháte s hotovými těstovinami. Podáváte posypané parmazánem.
Komentáře
Celkem 0 komentářů