Fusilli Lago di Garda
Publikováno 11.06.2018 v 14:55 v kategorii Těstoviny, přečteno: 31x
Ingredience: těstoviny fusilli, 2 stroužky česneku, bílá kulatá cuketa, rajčata v plechovce, sýr ricotta, šalvěj, rozmarýn, oregano, tymián, olej extra virgin Monini, sůl
Postup:Těstoviny uvaříme v osolené vodě do podoby “al dente”. V pánvi na oleji orstujeme stroužky česneku, přihodíme cuketu nakrájenou na kostičky a necháme změknout. Poté česnek vyjmeme, přidáme jednu naběračku rajčat z plechovky, vhodíme těstoviny a promícháme. Dochutíme solí a nasekanými bylinkami. Pánev stáhneme z ohně a do pasty vmícháme ricottu. Při servírování zakápneme olivovým olejem a dozdobíme bylinkami.
Komentáře
Celkem 0 komentářů