GAZPACHO
Publikováno 11.06.2018 v 07:46 v kategorii Polévky, přečteno: 17x
Seznam: rajčata 300 gramů, paprika červená 2 kusy, okurka salátová 1/2 kusu, česnek 1 stroužek, olej olivový 100 mililitrů, ocet vinný 50 mililitrů, kmín římský 1 špetka, vejce 1 kus (vařené), paprika (na ozbodu), pistácie (drcené na ozdobu), sůl, pepř
Postup: Zeleninu nakrájejte na kousky, česnek prolisujte. Vložte do nádoby, přidejte 50ml studené vody nebo tři větší kostky ledu – podle toho, jak rychlé chcete zchlazení. Rozmixujte a dochuťte olejem, octem, solí a pepřem. Hotovou polévku ozdobte – my jsme použili vařené vajíčko, pistácie a syrovou papriku nakrájenou na kostičky. Hodí se ale třeba i chorizo.
Komentáře
Celkem 0 komentářů