Gnocchi s kuřecím masem, zapečené s hořčičnou smetanou
Publikováno 18.09.2018 v 08:29 v kategorii Kuřecí, přečteno: 34x
Suroviny:500 g chlazených gnocchi, 3 kuřecí prsa, 1 cibule, sůl, pepř, sušený česnek v prášku, 250 ml smetany ke šlehání, 2 lžíce hrubozrnné hořčice, pár snítek estragonu nebo jiná bylinka, 150 g goudy, olej
Postup:Noky uvaříme podle návodu na obalu. Maso nakrájíme na menší kousky a spolu s nasekanou cibulí ho orestujeme doměkka na rozehřátém oleji, pak ho osolíme, opepříme a dochutíme lžičkou sušeného česneku.Takto připravené maso dáme do pekáčku, přisypeme uvařené scezené noky a promícháme.V misce prošleháme smetanu s hořčicí a nasekaným estragonem, lehce osolíme a opepříme. Smetanovou zálivkou zalijeme noky a navrchu posypeme nastrouhaným sýrem.Dáme do trouby vyhřáté na 200°C a necháme 15 minut zapéct, až se sýr rozteče a smetanová omáčka začne bublat.
Komentáře
Celkem 0 komentářů