Grilovaný kapr s bramborem
Publikováno 12.06.2018 v 13:50 v kategorii Ryby a mořské plody, přečteno: 24x
Ingredience: 4 filety z kapra s kůží, 4 brambory, 8 cherry rajčat, 1 červená cibule, 1 citron, 1 snítka tymiánu, 1 snítka rozmarýnu, olej extra virgin, sůl, bílý pepř
Postup: Filety osolíme a opepříme, kůži na několika místech nařízneme a rybu orestujeme na olivovém oleji, nejdříve ze strany s kůží. Jakmile se maso zatáhne, přidáme citronovou šťávu, rozmarýn a tymián a necháme chvilku restovat, aby se chutě spojily. Brambory oloupeme, uvaříme a smícháme s nakrájenou cibulkou a rajčátky. Servírujeme spolu s kaprem, nakonec zakápneme olivovým olejem a ozdobíme bylinkami.
Komentáře
Celkem 0 komentářů