Guláš na pivu
Publikováno 12.06.2018 v 08:10 v kategorii Hovězí, přečteno: 19x
Ingredience: 1 kg maso na guláš - hovězí, nebo zvěřina, 400 ml světlého piva, 350 ml hovězího vývaru, 2 lžíce sádla, 4 ks cibule, 4 stroužky česneku, 1 ks feferonky, 0,5 lžičky kmínu, 3 špetky soli, 1 lžíce mleté sladké papriky, 1 ks červené papriky, 2 ks rajčat, 1 lžička hrubě mletého barevného pepře
Na posypání: 1 hrnek natě lahůdkové cibulky - nakrájené
Postup: Na sádle orestujte nakrájenou cibuli, přidejte nakrájené maso, kmín, nasekaný česnek a feferonku a míchejte 5 minut. Přisypte mletou sladkou papriku a promíchejte. Zalijte pivem, vývarem a duste do měkka. Nakonec přidejte nakrájenou papriku, na větší kousky nakrájená, oloupaná rajčata a vařte ještě 10 - 15 minut. Podle chuti osolte. Podávejte posypané pepřem a naťovou cibulkou.
Komentáře
Celkem 0 komentářů