Guláš z hub a vepřového
Publikováno 15.06.2018 v 08:21 v kategorii Vepřové, přečteno: 30x
Ingredience :7 větších cibulí, trocha oleje, 500 g vepřové krkovičky, 500 g nakrájených hub, trocha soli a pepře, trocha hladké mouky na zaprášení, trocha sójové omáčky
Postup:Cibulku zpěníme na oleji, přidáme krkovičku nakrájenou na kousky. Osolíme, opepříme, orestujeme a dusíme 45 minut. Zatím podusíme v druhém kastrolu nakrájené houby na oleji (asi 20 minut). Poté je přidáme k masu. Zaprášíme hladkou moukou, ale jen trochu, aby se neztratila chuť a vůně hub. Nakonec trochu podlijeme (třeba vodou z vařených brambor) a necháme ještě chvilku dusit. Podle chuti můžeme přidat i trošku sójové omáčky. Podáváme s bramborem.
Komentáře
Celkem 0 komentářů