Hamburgerový dip
Publikováno 15.06.2018 v 13:53 v kategorii Ostatní, přečteno: 52x
Ingredience: 250 g mletého hovězího, 100 g anglické slaniny, nakrájená na proužky cca 1 cm široké, 1 malá cibule, nakrájená nadrobno, 1 stroužek česneku, utřený, 100 g tučného tvarohu, 1/2 hrnku kysané smetany (110 ml), 1/4 hrnku majonézy (55 ml), 1/2 hrnku mozzarelly, nastrouhané (60 g), 1/2 hrnku čedaru, nastrouhaného (60 g), 1 PL Worcestershire omáčky, 2 PL kečupu
Postup: Na pánvi orestujeme hovězí maso, vyndáme ho do mísy a slijeme přebytečný tuk. Na stejné pánvi osmažíme slaninu dozlatova, dáme na talíř, slijeme tuk, ale necháme na pánvi 1 PL. Přidáme cibuli a smažíme, až zesklovatí, cca 5 - 7 minut. K cibuli přidáme česnek a smažíme krátce, jen asi 1 minutu. Sundáme z plotny a vmícháme hovězí maso a slaninu. Postupně přimícháme tvaroh, kysanou smetanu, oba sýry, Worcestershire a kečup. Nalijeme do zapékací mísy. Pečeme v předehřáté troubě na 180°C asi 20 - 30 minut dozlatova.
Komentáře
Celkem 0 komentářů