Hermelínový salát
Publikováno 11.06.2018 v 08:51 v kategorii Saláty, přečteno: 24x
Ingredience: 2 jarní cibulky, 1 červená cibule, 250 g cherry rajčátka, 200 g klobása, 200 g hermelín, 100 g majonéza, 100 g kysaná smetana, 1 lžička hořčice, trocha soli, pepře a cukru, pár kapek citronové šťávy
Postup: Jarní cibulky očistíme, červenou cibuli oloupeme, opláchneme a nakrájíme. Cherry rajčátka omyjeme a nakrájíme na čtvrtky, klobásy na kolečka, hermelíny na kostičky. V misce promícháme majonézu, kysanou smetanu a hořčici. Dochutíme solí, pepřem, cukrem, citronovou šťávou a worcesterskou omáčkou. Vložíme připravené suroviny, nasekanou pažitku a promícháme. Necháme vychladit a podáváme ozdobené čerstvou bazalkou.
Komentáře
Celkem 0 komentářů