Holandský rybí salát
Publikováno 12.06.2018 v 13:48 v kategorii Ryby a mořské plody, přečteno: 22x
Ingredience: 3 zavináče, 3 lahůdkové řezy ze sleďů, 1 hrnek mraženého hrášku, 1 hrnek mražené kukuřice, 100 g tvrdého sýra (madeland), 3 lžíce majonézy, trocha soli, pepře a cukru
Postup: Zavináče rozbalíme, sloupneme kůži a vyndáme kyselou cibuli a zelí. Pokrájíme je spolu s cibulí z lahůdkových řezů a ryby nakrájíme na kousky. Ve slané vodě uvaříme hrášek s kukuřicí, před koncem varu přidáme nahrubo nasekanou cibuli a na plátky nakrájený řapíkatý celer. Necháme přejít varem a scedíme. Sýr pokrájíme na hranolky. Když je zelenina zchladlá, dáme vše do mísy, přidáme majonézu, podle chuti trošku soli, pepře a cukru a promícháme.
Komentáře
Celkem 0 komentářů