Hořčicové brambory
Publikováno 23.01.2019 v 13:46 v kategorii Brambory, přečteno: 51x
Suroviny: cca 700-800 g brambor, 1 lžíce majonézy, 1 lžíce hrubozrnné hořčice, 1 lžíce plnotučné hořčice, 1 lžíce pikantního kečupu, 1 lžíce oleje, 1 lžička sušeného česneku, sůl, pepř
Postup: Oloupané brambory nakrájíme na osminky. Namočíme je na asi 10 minut do studené vody. Poté je vytáhneme a osušíme. Ve větší míse rozmícháme všechny suroviny a přidáme brambory. Všechny je promícháme, aby byly všechny obalené. Vsypeme je plech s pečícím papírem a pečeme cca 40-45 minut při 190-200 stupních doměkka a dozlatova. Ihned podáváme.
Komentáře
Celkem 0 komentářů