Houbové tagliatelle
Publikováno 11.06.2018 v 10:17 v kategorii Houby, přečteno: 22x
Ingredience: 500 g těstoviny tagliatelle, 500 g hřiby čerstvé, 1 svazeček petrželka nasekaná, 3 stroužky česnek, 2 polévkové lžíce olej olivový, 4 polévkové lžíce víno bílé
Postup přípravy: Těstoviny uvařte podle návodu na obalu v osolené vodě. Po uvaření těstoviny sceďte. Na olivovém oleji osmahněte na plátky nakrájený česnek, přidejte podélně nakrájené hříbky a opečte je dozlatova. Pak je zastříkněte vínem a nechte ho odpařit. Nakonec v pánvi nechte s houbami prohřát uvařené těstoviny, promíchejte je s nasekanou petrželkou a podávejte v nahřáté míse a s miskou strouhaného parmazánu.
Komentáře
Celkem 0 komentářů