Houbové tagliatelle s omáčkou z modrého sýra
Publikováno 16.01.2019 v 09:19 v kategorii Těstoviny, přečteno: 38x
Ingredience: 750 g čerstvých těstovin, 1 lžička soli, 2 šalotky, 1 stroužek česneku, 500 g žampionů, 300 ml zeleninového vývaru, 2 dl bílého vína, 1 plátek másla, 200 g nivy, sůl, pepř
Postup: Těstoviny vložte do vroucí osolené vody a vařte 5 minut. Poté sceďte a nechte okapat.Šalotky a česnek nakrájejte najemno a orestujte ve větší pánvi s rozpuštěným máslem. Přidejte žampiony nakrájené na plátky a zalijte bílým vínem. Nechte vyvařit, poté zalijte vývarem a zasypte nadrobenou nivou. Podle chuti dosolte a opepřete.Těstoviny smíchejte s omáčkou a posypte petrželkou.
Komentáře
Celkem 0 komentářů