Hovězí dušené s rozinkami
Publikováno 18.10.2018 v 08:35 v kategorii Hovězí, přečteno: 37x
Ingredience: 1.2 kg hovězího masa - nejlépe zadní, 4 lžíce oleje, 1 ks větší mrkve, 1 ks červené cibule, 2 stroužky česneku, 250 ml 100% šťávy z granátového jablka, 1 lžíce směsi koření na hovězí maso, 100 g velkých rozinek, 3 špetky soli, 400 ml hovězího vývaru, 2.5 lžíce tmavé instantní jíšky
Postup:Maso opečte ze všech stran v hrnci na oleji.Během opékání přidejte k masu oloupanou, nakrájenou cibuli.Maso podlijte šťávou (můžete použít i například jablečnou 100%), vývarem, přisypte rozinky, celý, oloupaný česnek, posypte kořením, můžete použít například oblíbenou směs na hovězí maso a duste přikryté doměkka.Když je maso skoro hotové, přidejte k masu na hrubém struhadle nastrouhanou mrkev.Maso podle potřeby dochuťte solí a šťávu zahustěte instantní jíškou.
Komentáře
Celkem 0 komentářů