Hovězí guláš netradiční
Publikováno 28.06.2018 v 14:03 v kategorii Hovězí, přečteno: 32x
Suroviny:hovězí maso asi 60 dkg, 2 lžíce oleje, 1 lžíce medu, 1 lžíce rajčatového protlaku, 2 stroužky česneku, 1 bobkový list, 500 ml masového vývaru, 250 g cibule, 250 g mrkve, 500 g jablek, majoránka, citrónová šťáva, mletý pepř
Příprava:Maso nakrájíme na kostičky a prudce opečeme na horkém oleji.Přimícháme med a rajský protlak, přidáme očištěný prolisovaný česnek, bobkový list a vývar a dusímeasi 2 hodiny.Potom osolíme a opepříme.Očištěnou cibuli posekáme nadrobno, mrkev pokrájíme na kolečka a přidáme k masu. Dusíme asi půl hodiny. Před dokončením přidáme na větší kostky nakrájené očištěné jablka a majoránka. Nakonec guláš ochutíme citronovou šťávou.
Komentáře
Celkem 0 komentářů