Hovězí nudličky s pikantní zeleninou
Publikováno 10.06.2019 v 09:20 v kategorii Hovězí, přečteno: 31x
Suroviny: 600 g hovězí roštěné, sušené chilli, 3 stroužky česneku, 1 limeta, 2 lžíce bramborového škrobu, 300 g paprik, 100 g pórku, 100 g fazolí, 100 g kukuřice, 2 chilli papričky, 5 lžic sterilovaných rajčat, 2–3 dcl hovězího vývaru, olej, tabasco, sůl
Postup: Maso nakrájené na nudličky ochutíme trochou chilli, drceným česnekem a nastrouhanou kůrou z limety. Promícháme a necháme asi půl hodiny v teple odležet. Pak maso smícháme se škrobem, zprudka ho opečeme na rozpáleném oleji a dáme bokem. Ve výpeku opražíme kousky různobarevných paprik, přidáme nakrájený pórek, fazole, kukuřici, nadrobno nakrájené chilli papričky, rajčata a zalijeme trochou vývaru. Krátce povaříme, vrátíme zpět opečené maso, promícháme a na závěr dochutíme solí a tabascem. Podáváme s tortillami, které prohřejeme podle návodu výrobce.
Komentáře
Celkem 0 komentářů