Hubertova játrová bašta
Publikováno 12.06.2018 v 11:47 v kategorii Kuřecí, přečteno: 166x
Ingredience: 400 g kuřecí játra, 50 g uzená slanina, 150 g cibule, 100 g šunka, 110 g sterilované žampiony, 1 lžíce sójová omáčka, 1 lžička worcester, sůl podle chuti, trocha pepře
Postup:Kuřecí játra nakrájíme na kousky. Na nadrobno nakrájené a roztavené slanině zpěníme na nudličky nakrájenou cibuli, vložíme připravená játra a za stálého míchání osmahneme. Přidáme pokrájenou šunku, krájené sterilované žampiony bez nálevu, dochutíme sójovou a worcesterovou omáčkou, solí a pepřem. Podle potřeby zastříkneme trochou vody a směs chvilku podusíme. Podáváme s vařenou rýží.
Komentáře
Celkem 0 komentářů