Indiánská polévka
Publikováno 11.06.2018 v 07:38 v kategorii Polévky, přečteno: 23x
Suroviny: 1 balení červených fazolí, 1 cibule, 1 lžíce sádla, 2 lžíce sladké papriky, 120 ml zakysané smetany, 200 g goudy, 2 klobásy, špetka chilli, 2 lžíce hladké mouky, bazalka na ozdobu, sůl, pepř
Postup: Nejdříve uvaříme fazole. Na sádle zpěníme cibuli a přidáme klobásu nakrájenou na malé kostičky, potom sladkou papriku a hladkou mouku. Hotovou jíšku zalijeme trochou vody, přidáme fazole klidně i s vodou, okořeníme a vaříme do měkka. Hotovou polévku nandáme na talíř, nebo do vydlabaného chlebíku, posypeme nastrouhaným sýrem a ozdobíme zakysanou smetanou a bazalkou.
Komentáře
Celkem 0 komentářů