Recepty z rájePřes 1000 receptů

Indické máslové kuře

Publikováno 12.06.2018 v 11:46 v kategorii Kuřecí, přečteno: 23x

Suroviny: olej 15 ml, máslo 15 ml, kuřecí stehna, nakrájené na menší kusy 1 kg, mletý koriandr 10 ml, mletý římský kmín 10 ml, nastrouhaný čerstvý zázvor 10 ml, koření Garam masala 5-10 ml, kvalitní rajčatové pyré nebo sekaná rajčata 1 plechovka (400 g), kuřecí vývar 125 ml, bílý jogurt 125 ml, smetana 125 ml, sůl, čerstvě namletý černý pepř

Postup: Rozehřejte ve vysoké pánvi olej a máslo na mírném ohni. Osmažte na něm kuře dozlatova. Přidejte všechno koření a restujte další 2 minuty, aby se koření rozvonělo. Přidejte rajčatové pyré a kuřecí vývar, přiveďte k varu a nechte 10-15 minut probublávat. Až bude maso měkké, přidejte jogurt a smetanu a už déle nevařte. Dochuťte solí a pepřem. Podávejte horké s bílou rýží a zasypané čerstvým koriandrem.

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?