Italská kotleta s mozzarellou
Publikováno 12.06.2018 v 11:45 v kategorii Kuřecí, přečteno: 24x
Suroviny: 1 lžíce Bazalka, 10 g parmazánu, 100 g pšeničné mouky, 1 vejce, 1 červené cibule, olivový olej, rukola, 1 kuřecí prso, 1 mozzarelly, Rajčata, 1 starší houska, 1 lžíce rajčatové omáčky
Způsob přípravy: Starší housku natrháme a rozmixujeme v mixéru nebo nastrouháme na struhadle, přidáme bazalku, promícháme a máme nachystanou bylinkovou strouhanku. Z kuřecího prsa vytvoříme naříznutím kapsu. Vnitřek pomažeme rajčatovou omáčkou, vložíme natrhanou mozzarelu. Prso obalíme v mouce, vajíčku a bylinkové strouhance. Smažíme 4 minuty z obou stran. Poté dáme ještě zapéct na 10 minut na 180 °C. Podáváme se salátkem z rukoly, rajčátek, cibule a parmazánu zakápnuté olivových olejem.
Komentáře
Celkem 0 komentářů