Italská rybí polévka
Publikováno 11.06.2018 v 07:34 v kategorii Polévky, přečteno: 20x
Ingredience: 1,5 l vody, 2 ks cibule, 2 stroužky česneku, 1 ks bobkového listu, 500g rybího masa, 1 ks mrkve, 2 lžíce oleje, 1 lžíce másla, 2 ks rajčat - oloupaná, 50g suchých špaget, 2 lžíce koriandru – nasekaného, 3 špetky soli
Postup:Vodu přiveďte k varu, přidejte oloupanou nakrájenou cibuli, celé stroužky česneku, bobkový list a ryby. Vařte 20 minut. Vývar sceďte. Na oleji s máslem orestujte oloupanou, nakrájenou mrkev, přidejte oloupaná, nakrájená rajčata a zalijte rybím vývarem. Přidejte nalámané špagety a vařte, až jsou špagety uvařené. Do polévky přidejte obrané rybí maso a nasekaný koriandr. Prohřejte, podle potřeby dochuťte solí a podávejte.
Komentáře
Celkem 0 komentářů