Italské karbanátky s pečenými bramborami
Publikováno 03.01.2019 v 15:10 v kategorii Mleté maso, přečteno: 29x
Ingredience: 4 ks brambory,2 lžíce olej (olivový),citron,50 g strouhanka,500 g vepřové maso (mleté), 50 g parmazán (strouhaný),2 lžíce petrželka (nasekaná),stroužek česnek,sůl,pepř
Postup:Brambory pořádně omyjeme a nakrájíme na osm až deset dílků, neloupeme.Dáme do trouby na plech vyložený pečícím papírem a zakápneme olejem. Upečeme dozlatova.V míse smícháme citronovou šťávu, vepřové maso, parmazán a petrželku a vypracujeme směs.Dochutíme prolisovaným česnekem, solí a pepřem.Ze směsi tvoříme placičky, které osmahneme na rozpáleném oleji.Podáváme s pečeným bramborem.
Komentáře
Celkem 0 komentářů