Recepty z rájePřes 1000 receptů

Italské karbanátky s pečenými bramborami

Publikováno 03.01.2019 v 15:10 v kategorii Mleté maso, přečteno: 29x

Ingredience: 4 ks brambory,2 lžíce olej (olivový),citron,50 g strouhanka,500 g vepřové maso (mleté), 50 g parmazán (strouhaný),2 lžíce petrželka (nasekaná),stroužek česnek,sůl,pepř

Postup:Brambory pořádně omyjeme a nakrájíme na osm až deset dílků, neloupeme.Dáme do trouby na plech vyložený pečícím papírem a zakápneme olejem. Upečeme dozlatova.V míse smícháme citronovou šťávu, vepřové maso, parmazán a petrželku a vypracujeme směs.Dochutíme prolisovaným česnekem, solí a pepřem.Ze směsi tvoříme placičky, které osmahneme na rozpáleném oleji.Podáváme s pečeným bramborem.

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?