Játra s jablky a cibulí
Publikováno 15.06.2018 v 08:14 v kategorii Vepřové, přečteno: 21x
Ingredience: 4 plátky vepřových jater, 3 ks cibule, 1 lžička sušeného rozmarýnu, 2 ks jablek, 2 lžíce hladké mouky, 4 lžíce olivového oleje, 2 lžíce másla, 5 špetek soli, 4 špetky mletého pepře
Postup: Omytá jablka rozkrojte, zbavte jádřinců, nakrájejte je na plátky asi 1,5 cm silné. Na rozehřátém másle jablka krátce orestujte. Na oleji nechte zesklovatět na kolečka nakrájenou cibuli. Hotovou cibuli promíchejte s jablky. Očištěné plátky jater obalte v mouce a na rozehřátém oleji pečte z obou stran přibližně 6 minut. Během pečení posypte rozmarýnem. Opečená játra osolte, opepřete a podávejte s jablky a cibulí.
Komentáře
Celkem 0 komentářů