Recepty z rájePřes 1000 receptů

Jelení kýta se smetanou

Publikováno 11.09.2018 v 10:31 v kategorii Zvěřina, přečteno: 25x

Ingredience: 600 g jelení kýty, 50 g uzené slaniny, sůl, mletý pepř, 5 kuliček jalovce, 200 ml kysané smetany, 60 g másla

Příprava:Odleželé jelení maso odblaníme a hustě protáhneme nudličkami uzené slaniny. Osolíme, opepříme a posypeme mletým jalovcem. Pekáč vyložíme plátky slaniny, na ně položíme připravené maso, dáme do trouby a pečeme, dokud slanina nezežloutne. Potom podlijeme kysanou smetanou, obložíme kousky másla a upečeme doměkka. Během pečení občas podléváme horkou vodou.

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?