Recepty z rájePřes 1000 receptů

Kapr na pivu s cibulí a anglickou slaninou

Publikováno 25.06.2018 v 10:12 v kategorii Ryby a mořské plody, přečteno: 25x

Suroviny:1 kapr nakrájený na porce, sůl, pepř, drcený kmín, sladká paprika, 100 g anglické slaniny, 1-2 cibule, 2-3 stroužky česneku, asi 200 ml světlého piva, kousek másla

Postup:Porce kapra osolíme, štědře posypeme drceným kmínem, pepřem a paprikou a naskládáme ho do máslem vymazaného pekáčku kůží dolů. Slaninu nakrájíme na kousky, česnek na plátky a cibuli na půlkolečka. Vše nasypeme na rybu a navrch položíme kousíčky másla. Nakonec podlijeme pivem a dáme péci do trouby. Pečeme při 200°C, až je směs na kaprovi zlatavá a pivo se skoro vypeče.

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?