Kapr na pivu s cibulí a anglickou slaninou
Publikováno 25.06.2018 v 10:12 v kategorii Ryby a mořské plody, přečteno: 25x
Suroviny:1 kapr nakrájený na porce, sůl, pepř, drcený kmín, sladká paprika, 100 g anglické slaniny, 1-2 cibule, 2-3 stroužky česneku, asi 200 ml světlého piva, kousek másla
Postup:Porce kapra osolíme, štědře posypeme drceným kmínem, pepřem a paprikou a naskládáme ho do máslem vymazaného pekáčku kůží dolů. Slaninu nakrájíme na kousky, česnek na plátky a cibuli na půlkolečka. Vše nasypeme na rybu a navrch položíme kousíčky másla. Nakonec podlijeme pivem a dáme péci do trouby. Pečeme při 200°C, až je směs na kaprovi zlatavá a pivo se skoro vypeče.
Komentáře
Celkem 0 komentářů