Recepty z rájePřes 1000 receptů

Kapr pečený na slanině a šťouchaných bramborách

Publikováno 01.08.2018 v 13:28 v kategorii Ryby a mořské plody, přečteno: 30x

Ingredience:2 vysoké kapří podkovy (rozpůlené),mořská sůl a čerstvě mletý pepř,1 lžíce hrubé mouky,sušená majoránka a kmín na posypání,plátky anglické slaniny na vyložení pekáčku,cca 10 lžic šťouchaných brambor, nasekaná petrželka nebo pažitka na ozdobení

Postup:Porce kapra osolte, opepřete, poprašte moukou, posypte majoránkou a kmínem. Troubu předehřejte na 190°C. Malý pekáček nebo zapékací mísu vyložte plátky slaniny. Na ně rozprostřete připravené šťouchané brambory a poklaďte je okořeněnými kapřími podkovami. Vložte do trouby a pečte 20–25 minut – během pečení bude do brambor protékat šťáva z pečících se ryb, která z nich udělá nepřekonatelnou přílohu. Podávejte zdobené nasekanou petrželkou nebo pažitkou.

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?